Over Ons

OVER ONS

Silvia Beautysalon biedt een keur aan verzorgende behandelingen voor de huid. Van reinigende gezichtstreatments en massages tot waxing, manicure, pedicure, make­up, wimper extension, cavitatie en microdermabrasie. We gaan in op individuele wensen en behoeftes van jou als klant en kijkt naar jou als persoon en naar je huid. Zo kunnen wij de behandelingen exact afstemmen op je huidconditie. Er wordt gewerkt met producten van Webecos, Alexandre Fabelle.

We staan iedere dag gepassioneerd te werken met veel plezier! kunnen we in ieders behoeften voorzien. Voor vrouwen én mannen! Doordat wij regelmatig scholingen en trainingen volgen, blijven we up to date, wat voor u betekent dat we regelmatig iets nieuws aan kunnen bieden of onze kennis nóg meer kunnen vergroten.

Wij staan voor u klaar om u een passend advies te geven.

We zien u graag tegemoet in onze salon.

  
  

Mijn naam is Silvia Rodriguez en ben van peruaanse afkomst. Ik woon al zestien jaar in nederland.

Ik spreek Spaans, Nederlands en Engels. Ik vind het heel leuk met verschillende mensen om te gaan, verschillende talen te spreken en gasten te helpen.

Zeven jaar geleden ging ik voor het eerste naar een schoonheidssalon. Na een gezichtsbehandeling was mijn gezicht goed gehydrateerd en heel glad. Ik dacht: “Dit is precies wat ik wil doen!!”.

Ik ben de opleiding voor schoonheidsspecialist gaan volgen en vond de lessen over huidafwijkingenhet leukst. Als schoonheidsspecialiste heb ik veel kennis van de huid en het lichaam.

Ik vind het leuk deze kennis met mijn klanten te delen.