Wimperextensions

Lange,volle en natuurlijk ogende wimpers! Wimperextensions zijn ideaal als u wimpers wil die op elk moment van de dag goed zitten zonder er iets aan te hoeven doen.

Wimperextensions zijn losse wimperhaartjes die veilig en stevig vast worden gezet aan uw eigen wimpers. De wimperextensions worden volgens de one by one techniek gezet, of wimperverlening haartje voor haartje. Hiermee worden uw natuurlijke wimperharen verlengd en verdikt om daarmee een mooiere oogopslag te creëren. De extensions voelt u niet zitten en zien er natuurlijk uit.

De wimpers blijven zacht en flexibel.

Wimperextensions zijn onschadelijk voor de eigen wimpers.

Ook ideaal voor een feest, bruiloft of voor de vakantie!

De eerste behandeling wordt een nieuwe set geplaatst. Voordat we een nieuwe set zetten nemen we eerst een intake met u af en bespreken we met u uw “wimperwensen”. De een wil extra veel volume, de ander wil het zo natuurlijk mogelijk houden en daarom luisteren we extra goed naar uw wensen.

Voor de continuïteit van mooie volle wimpers is een refill om de 3 tot 4 weken aan te raden. Dit betekent dat de haartjes die uitgegroeid of uitgevallen zijn bijgevuld zullen worden.